Udgivet d.

NERD søger arkitektpraktikanter i København og Aarhus til foråret 2022

NERD udvikler arkitektur og rum, der fremmer børn og unges nysgerrighed, kreativitet og motivation. Vi designer bygninger man ikke vil hjem fra. Bygninger der udfordrer og aktiverer børn og unges kroppe og sanser. Læringsmiljøer hvor det er svært at fejle og let at lykkes. Med andre ord: vi designer fremtidens uddannelsesinstitutioner.

Så har du lyst til at få ansvar og være med til at forbedre de fysiske rammer på landets uddannelsesinstitutioner? Perfekt! For vi søger nemlig lige nu arkitektpraktikant til vores kontorer i København og Aarhus.

Som praktikant hos NERD vil du få et stort ansvar og være med i projekternes mange opgaver og faser. Praktikopholdet er en del af din uddannelse og udvikling, og du vil derfor få mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så de understøtter netop dine interesser og dit faglige fokus. Du vil have mulighed for at arbejde med fx konkurrencer, indretning, brugerprocesser, om- og tilbygningsopgaver samt design af møbler og specialinventar.

Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kigge forbi vores kontorer i Kødbyen i København, eller på havnen i Aarhus til en kop kaffe eller sende os din ansøgning direkte. Vi går en spændende tid i møde med mange nye projekter, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores team.

Vi glæder os til at høre fra dig, så send dit CV og din portfolio til job@nerdarchitects.dk med emnet: “Praktik – forår 2022”.