Udgivet d.

NERD architects søger praktikanter til foråret 2024

Har du lyst til at være med til at tegne de fysiske rammer for fremtidens uddannelsesinstitutioner? Vi søger lige nu arkitektpraktikanter til vores kontorer i København og Aarhus.

Vi tilbyder ansvar og alsidighed

Som praktikant hos NERD vil du få et stort ansvar og mulighed for at være med i projekternes mange opgaver og faser. Du får en varieret hverdag med høj faglighed, hvor dit engagement og dine ideer værdsættes. Vi har en social, engageret og kreativ virksomhedskultur, frokostordning og løbende faglige arrangementer, såsom Nørdernes Klub og studietur to gange årligt.

Praktikopholdet er en del af din uddannelse og udvikling, og du vil derfor få mulighed for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så de understøtter netop dine interesser og dit faglige fokus.

Bliv en del af et interdisciplinært kollektiv

NERD architects udvikler og designer bygninger og rum til leg og læring, og ser os selv som et interdisciplinært kollektiv af specialister i læringsarkitektur, som arbejder helhedsorienteret og innovativt i spændingsfeltet mellem pædagogik og arkitektur.

Vi arbejder for, at vi i samskabende processer kan træffe beslutninger på et solidt grundlag baseret på viden og erfaring om leg og læring – og brænder for at udvikle arkitektur og rum, der fremmer nysgerrighed, kreativitet og motivation for leg og læring.

Det er vores mission at bidrage til en bedre verden, båret af nysgerrighed, ansvarlighed og handlekraft – én bygning ad gangen.

Ansøgning

Vi går en spændende tid i møde med mange nye projekter, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores team.

Send os din ansøgning til job@nerdarchitects.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.