Hjemligt arbejdsmiljø for Hello Monday

Hello Mondays nye kontor på Manhattan, New York, er udformet med et særligt fokus på samarbejde, forskellighed og hjemlighed.

Fakta

Beliggenhed

Manhattan, New York

År

2017

Areal

400 m2

Type

Modernisering
Design af specialinventar og indretning

Samarbejdspartnere

Kyle May, Architect

Mere et hjem end en traditionel arbejdsplads

Med det nye kontor ønskede Hello Monday at skabe et fællesskab på tværs af medarbejderne og give dem en arbejdsplads, hvor de har lyst til at være – og mere ser det som et hjem end en traditionel arbejdsplads. Hvor man i New York normalt tager ud og spiser sin frokost, samles medarbejdere i stedet om et fælles frokostbord. Til det formål er der etableret et køkken som en central del af kontoret, hvor en kok hver dag laver mad til medarbejderne.

Kontoret er opdelt med et centralt rummøbel, der skaber to arbejdszoner – et til udfoldelsesrige projektaktiviteter, møder og fællesskabet, og et til fordybelse og individuelt arbejde.

Skandinavien er flyttet med til New York

For at skabe hjemlighed og genkendelighed på tværs af Hello Mondays kontorer er det nye kontor designet ud fra den nordiske stil med enkle rene linjer, naturens farver og materialer, moderne funktionalistiske designs og grønne planter.
Den varme og nordiske stemning byder Hello Mondays kunder og samarbejdspartnere velkommen – og signalere samtidig skandinavisk tradition og designkvalitet.

Fotos af Robert Prochaska

Indendørs cykelparkering

Det kan være svært at finde et sted til sin cykel i New York, og der er derfor lavet et integreret ’cykelstativ’ til medarbejdernes cykler ved kontorets indgang