Udgivet d.

Fremtidens Søborg Skole – nye læringsmiljøer

Søborg Skole i Gladsaxe Kommune skal gennemgå en omfattende modernisering, renovering og udbygning.

Skolen skal fremover kunne rumme 3 spor, og rammerne skal understøtte moderne læringsmiljøer, hvor fokus på samarbejde, innovation, kreativitet og kommunikation skal sikre, at børn og unge trives og motiveres for livslang og alsidig læring.

Gladsaxe Kommune har udarbejdet strategiske pejlemærker for Fremtidens Skole, som skal ligge til grund for projektet på Søborg Skole, og der er afsat 180 mio. kr. til projektet, som forventes klar til brug primo 2025.

Parallelt med anlægsprojektet arbejdes med udvikling af skoledagen og kompetencerne med henblik på at sikre helhed og sammenhæng i udviklingen af skolen samt at styrke samarbejdet på tværs af skolerne.

NERD er – sammen med DK2 og Tyrens – netop blevet prækvalificeret til opgaven som bygherrerådgivere på projektet, og vi satser selvfølgeligt stærkt på, at det bliver netop vores kompetencer indenfor skoleudvikling, læringsmiljø og brugerinddragelse, som skal sikre en moderne og fremtidssikret Søborg Skole, hvor børn og unge klædes på til fremtiden.