Arkitekt, cand.arch., MAA
Specialist i design- og brugerprocesser
+45 28 71 23 33
rasmus@nerdarchitects.dk

Rasmus Mejdahl Brande

Rasmus er uddannet fra Arkitektskolen Aarhus og har i 10 år arbejdet med børn og unge i alderen 10-18 år – han har derigennem stort kendskab og erfaring med udvikling og facilitering af workshops med denne brugergruppe

Hos NERD er Rasmus ansvarlig for at udvikle, styrke og planlægge NERDs design- og brugerprocesser og er som specialist inden for dette med til at udfolde NERDs stærke visioner for differentierede lærings- og arbejdsmiljøer.

Med sine specialiserede kompetencer fungerer Rasmus som projektleder på udviklings- og designprocesser, samt faciliterer forandringsprocesser for lærere og pædagoger i forbindelse med organisationsændringer – altid med fokus på forankring, ejerskab og et værdiskabende samarbejde.

Som tidligere proceskonsulent ved Børn og Unge, Aarhus, har Rasmus stor viden om og erfaring med pædagogisk indretning, samt design- og brugerprocesser i forbindelse udvikling af såvel fritids- og ungemiljøer som undervisningslokaler og pædagogiske læringscentre. Rasmus har desuden flere års erfaring med facilitering af forandringsprocesser i forbindelse med organisationsændringer.