Udgivet d.

Konkurrenceleder skal styrke NERDs profil

Det er med stor glæde, at vi kan byde Tine Skovbjerg Overgaard velkommen som NERDs konkurrenceleder.

Tine bliver ansvarlig for at opbygge, udvikle og lede NERDs konkurrenceafdeling og vil som konkurrenceleder være med til at udfolde NERDs stærke visioner for differentierede lærings- og arbejdsmiljøer. Målet er endnu højere kvalitet i vores koncepter og projekter, så vi fortsat kan gøre en mærkbar forskel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Tine vil med sine brede arkitektoniske kompetencer samtidig fungere som projektleder på konkurrence- og udviklingsprojekter og vil hjælpe med at professionalisere arbejdsgange og processer i projekternes tilblivelse.

Sammen med resten af NERDs centrale medarbejdere vil hun tegne NERDs profil udadtil og du vil møde hende som stærk formgiver og kommunikator, altid med fokus på et tæt og værdiskabende samarbejde.

Tine har 10 års erfaring med udvikling af konkurrenceprojekter og har arbejdet med byggerier indenfor både sundhed, kultur, erhverv og undervisning. Som tidligere konkurrencearkitekt ved AART architects og senest Schmidt Hammer Lassen Architects har Tine stor viden om og forståelse for alle typer af konkurrencer. Hun vil bibringe fornyelse til NERD, såvel som hun vil styrke vores allerede stærke ståsted som førende specialist i læringsmiljøer.