Udgivet d.

Alexander Carlsen tiltræder som Arkitekt og Projektleder

NERD vokser! Og vi er glade for at kunne byde Alexander velkommen tilbage til NERD.

Alexander har netop færdiggjort sin kandidat på Arkitektskolen, hvor han i sit afgangsprojekt har undersøgt, hvordan man kan designe stimulerende læringsmiljøer inspireret af skovens rum og stoflighed.
Forskning viser nemlig, at vi lærer og husker bedre, når alle vores sanser bliver stimuleret og udfordret – og flere undersøgelser peger på, at skoven har en positiv indflydelse på vores generelle velbefindende, koncentrations- og indlæringsevne. Alexander har i den forbindelse haft fokus på, hvordan fremskridt inden for digitale redskaber og fabrikationsteknikker gør det muligt at genintroducere taktile og sanselige kvaliteter i læringsmiljøer. Vi glæder os til at gøre brug af Alexanders særlige viden om materialer og fabrikation i kommende indretnings- og moderniseringsopgaver.

Som Arkitekt og Projektleder ved NERD kommer Alexander til at arbejde med brugerinddragelse, skitsering og projektstyring – med det formål at skabe lærings- og arbejdsmiljøer, der understøtter brugerens forskellige præferencer og behov i forhold til arbejdsgange, udvikling og indlæring. Sammen med resten af NERD vil han være med til at sikre en høj faglig rådgivning og et tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Alexander startede som praktikant ved NERD i august 2015 og var efterfølgende ansat som arkitekt i et år, inden han tog tilbage til Arkitektskolen for at færdiggøre sin kandidat.

Alexander har stor erfaring med design, organisering og modernisering af lærings- og arbejdsmiljøer. Han har flere gange planlagt og afholdt workshops med brugere for at finde frem til netop de præferencer og behov, der skal danne ramme for projektets udformning.